söndag, maj 29, 2005

Söndag

Sådär då har helgen varit. Sista helgen innan jag börjar på mitt 6 månaders heltidsjobb! Det börjar på onsdag så jag har måndag och tisdag ledigt oxå. Finns seriösa planer på att ta sig ned till stan imorgon, bara för att kika lite. Kommer ju inte kunna göra det sen förutom på lördagarna då förståss.

Helgen har varit lugn. Igår var jag och en kompis på bio, såg Million Dollar Baby. Handlade inte bara om boxning även om jag var lite orolig för det. Positivt överraskad där med andra ord. Såg att de hade reklam för "liftarens guide till galaxen" GISSA om jag bara MÅSTE se den filmen :) Tyvärr visste de inte när och om den skulle komma till Skövde.... Så nu gäller det bara att hålla tummarna för att den kommer hit och för att jag ska lyckas hitta nån som vill se den med mig oxå.

Det har blivit definitivt bestämt att min brors semester inte kommer flyttas i sommar vilket innebär att våra Italien planer har blivit ännu mer bestämda :) Så i sommar kommer jag, min syster och min bror spendera några dagar i Italien! Inte helt fel vill jag lova :)

Usch vad jag skriver töntigt ibland *pekar uppåt och bannar mig själv*

Fast nu är det sängsdags så man förhoppningsvis kan vända rätt dygnet lite innan onsdag :)

torsdag, maj 26, 2005

Ester är saknad.....

Jag vet inte varför, men idag känns det extra tomt efter Ester. När jag satt på jobbet så kikade jag på lite bebiskort på henne som jag har på datorn där, plus att jag nu ikväll har kikat på en cd-skiva som S gjort åt mig. Hon fotograferade och filmade Ester och Ozzy när de var ute i gröngräset. Detta var när hon var sjuk....

Min lilla gumma fattas mig! Tror att jag kommer gråta en skvätt snart. Det är väl lika bra att göra det så känns det iallafall bättre sen!

over and out

söndag, maj 22, 2005

Söndag

När jag inte vet vad jag ska skriva för rubrik så blir det dagens veckodag. Lite trist kanske men är fantasin dålig så har man inget val ;)

Idag ska jag kanske och titta på den där lilla birma tjejen igen. Hon som jag funderar på om jag vill ha eller inte! Vi får se vad som händer, men det är svårt att inte falla för ett luddig liten boll som är otroooligt söt :)

Esters aska står fortfarande i klätterställningen. Där har den stått sen jag hämtade hem den. Jag har en plats för den, i ett skåp i min bokhylla. Den får flytta dit snart, nångång.

Förövrigt så tycker jag att det var en halv seger igår för Sverige. Tjejen som vann schlagerfestivalen bor ju iallafall i Sverige. Säkerligen tycker nog halva Sveriges befolkning som jag i den frågan.

Nu ska jag äta frukost och sedan borsta tänderna. Snart kommer en kompis hit och jag ska försöka övertala henne att vi ska ta ozzy på promenad. Borde inte vara svårt att övertala!

Ha en skön söndag alla

tisdag, maj 17, 2005

händelselösa dag!!

Ytterligare en händelselös dag.... Kanske ingen mening och ha en blogger om det inte händer nånting som känns värt att skriva om? Men än har jag inte gett upp ;)


Hämtade hem Esters aska idag. Det känns faktiskt som om jag verkligen har "hämtat hem" henne. Otroligt skön känsla :) Fint förpackad i en trälåda med locket fastskruvat. Funderar på om jag kan hitta någon som målar snyggt och som kan tänka sig att måla en blå himmel med stackmoln samt gräs, nån blomma och en fjäril... Det skulle kännas som en bra plats åt min lilla prinsessa :) Jag vet fortfarande inte om jag vill ha kvar urnan i lägenheten eller om jag vill gräva ned den någonstans... så länge som jag inte vet säkert så får den stanna här hos mig.

Jag har nästan bestämt mig för vem nästa kisse blir :) Har till och med varit och kikat på den redan ;) Mer info kommer om det blir bestämt att jag tar den!

Imorgon är det jobb igen. Tänkte jobba igen lite timmar jag missade förra veckan så det blir jobb från 08:00 till 18:00 med en halvtimmes lunch! *puh* med andra ord... ingen dagbok imorgon kväll *gäspar av bara tanken*

bye for now

måndag, maj 16, 2005

Ingen är gladare än jag idag!!!!

IDAG har jag fått ett förordnande. Så från 1 juni till sista december i år kommer jag jobba heltid och plocka ut en FAST lön. Första gången i mitt 30-åriga liv som jag har en FAST lön *dreglar lite* :)

Annars har det inte hänt så mycket. Ozzys dejt åkte hem idag, ser det som högst osannolikt att dom skulle ha fått till det. Han var ju dödligt rädd för henne... min lilla bebis ;)

Nu kommer snart en kompis hit på fika.

bye bye

lördag, maj 14, 2005

Lördag

en riktigt SLÖÖÖÖÖ lördag har jag idag. Faktiskt ganska skönt, har en del sömn att ta ikapp :)

Jag är HÖGST tveksam till om Ozzy och Olga fått ihop det eller inte. Det skulle förvåna mig om han har lyckats typ.... Bara och vänta och se om hon löper igen. Imorgon ska hon åka hem till Ljungby igen, där hon hör hemma :)

Annars händer det inte så mycket. Lägenheten ser ut som kriget och jag flörtar inte med någon över nätet. Precis som vanligt med andra ord ;)

Ha det gott därute!

onsdag, maj 11, 2005

Jag en hallick!!

OM honan fortfarande löper ska jag ned till jönköping och hämta upp henne. Förhoppningsvis så blir det bara skoj för Ozzy och honan ;)



Nu finns Olga här. Synd och säga att de har så skoj bara ;) Men det kommer väl. Stämningen är lite kylig än så länge :)

tisdag, maj 10, 2005

tjolahoppsansa

.... blev ju det självklara valet efter tjolahopp och tjolahej :)

Idag har det inte hänt så mycket. Har jobbat åtta timmar. Åt en tip top på vägen hem från jobbet. LÄÄÄÄÄÄÄNGE sen man åt en sån nu, flera år faktiskt :) Gott var det....


Fick papper idag om att Esters aska är färdig så den ska hämtas i nästa vecka. Får se om hon får bo i bokhyllan eller om jag sprider den någonstans.

Leker med Ozzy just nu, det otroligt farliga kopplet måste dödas FLERA ggr om :)

Jag är trött idag *gäspar*

måndag, maj 09, 2005

Tjolahej

Sådär nu har jag haft både tjolahopp och tjolahej som rubrik, undrar vad det blir nästa gång?

Min hjärna arbetar för högtryck och bara tänker och tänker. Det mesta är sånt som jag inte hinner skriva ned. Jag tänker en tanke och tänker efteråt att det kan jag skriva om bland mina tankar, sen går det några minuter och tanken jag tänkt är borta. Förvirrad? Det är jag iallafall ;)

Saknaden efter Ester finns fortfarande även om det inte är så starkt. Jag tror det kommer kännas mer när hennes aska är färdig för hämtning. Tänk om djursjukhuset har gjort bort sig och missat att hon ska separat kremeras? Har hört om sådana exempel förr, människor som betalat för separat kremering men sen kommer det aldrig någon aska... Jag har redan bestämt mig för hur jag ska reagera om det är så. Jag kommer vara ledsen och besviken på det i någon vecka, sen är det bara att torka tårarna och gå vidare. Finns väl ingen mening att separat kremera något annat djur efter det heller... om inte Ester finns iallafall så...
Usch, jag känner mig lite okänslig. Jag lever i gråzonen. Fortfarande känns det som att jag skulle kunna sälja Ozzy i första hand. I första hand av vad? Jag har ju bara Ozzy!!! Misstolka inte, jag älskar den katten, men Ester var mer speciell helt enkelt.

Ester

jaja, iallafall... har ätit frukost nu, dags och göra sig helt klart för morgonen. Snart kommer posten och förhoppningsvis (?) finns där ett brev från djursjukhuset som säger att hennes aska är klar.

Undrar om jag ska ta tag i den där dammsugaren idag eller inte? Det är "farligt" och skriva att man ska dammsuga för det kan man få stå till svars för senare när någon frågar om man har dammsugit och man inte har gjort det.... I en vecka har jag sagt att jag ska dammsuga!!! hehehe

söndag, maj 08, 2005

Tjolahopp

Då ska man testa på det här med att bli en bloggare då... Får se om det är en fluga som håller i sig eller om det blir för mycket jobb att uppdatera....

Idag har jag inte gjort mycket. Pratat i tfn, tittat på TV och suttit lite framför datorn. Det är väl dags och sätta sig och uppdatera hemsidan kanske... Jag funderar även på att bli medlem i EFIT (ett foto i timmen) men kommer hålla mig till att vara en bloggare till och börja med!

Exjobbet borde jag sitta med, men samtidigt borde jag även dammsuga och den motivationen finns inte den heller!

Så mycket mer ord blir det nog inte från mig idag. Snart börjar Gilmour Girls oxå :)