fredag, januari 27, 2006

Utställning imorgon

Ja, alltså lördag då. Så det kanske inte ska kallas för imorgon? Utställning efter några timmars sömn iallafall. Färden börjar klockan 05:50 på morgonen. Då ska jag stå beredd ungefär fem minuters promenad härifrån. Det allra sista packas imorgon så jag kommer ställa klockan på 05:00. Vad tror ni? är det dags och gå och lägga sig nu ;) Klockan är ju ändå 23:20 ;)

wish me luck ;)

söndag, januari 15, 2006

diska, diska, diska och diska

Jag tror det är bra om jag har städat färdigt idag. Nångång i nästa vecka kommer ju snälla hyresvärden och inspekterar fina lägenheten. Kanske inte så bra då om de möts av ett diskberg? Usch, jag är nervös!! Tänk om de hittar massor med fel som jag får punga ut med en massa pengar för att fixa! :(
Att de kommer hitta fel, det vet jag redan. Till och med jag kan peka på iallafall två fel, eller vänta... tre fel... *suck* frågan är väl bara vad de kommer säga om det!
1. Min cykels styre har lämnat fula märken på väggen. Plus att färgen har fastnat på gummit på styret och följt med när jag dragit loss. Så det är dels svarta märken efter styrets gummi samt att det är runda hål där det helt fattas färg
2. Min stora matta har lämnar spår efter sig när jag lyfter på den. Där mattan har legat är golvet helt enkelt mörkare.
3. I öppningen till köket. Det är synd och kalla det dörröppning för det finns ingen dörr, det är bara en öppning. Iallafall på kanten på denna öppning fattas det lite vägg! Fråga mig inte var, när eller hur denna bit lossnade för det har jag ingen aning om. Vet bara att det fattas en bit där.
Jaja, så ligger det till. Undrar vad mer för skumma fel de kommer hitta. Kanske kommer de på att akvariumet FÖRMODLIGEN har lämnat fiiiin fiiiina märken i golvet ;) Tycker dock att det är lite lustigt att de ska komma så tidigt men men.
Måste komma ihåg att sätta upp en varningslapp så de inte släpper ut min kära Ozzy Bozzy..... :)

Förövrigt så kommer Isa hem på lördag! Jag saknar min nya prinsessa :) Jag har redan haft en prinsessa så då måste detta bli prinsessan två?

Nä, nu ska jag suga tag i ytterligare en omgång disk.

Klart slut!

fredag, januari 13, 2006

sådärja

Ordningen i livet börjar bli återställd. Fjärrkontrollen är återfunnen :) Det viktiga är att den är återfunnen inte exakt var jag hittade den.... tycker jag iallafall ;)

Nångång under vecka 3 kommer min hyresvärd att komma och besikta min lägenhet. Känns verkligen som om jag måste städa tills dess. Så jag vet iallafall vad jag ägnar helgen åt! Eller förhoppningsvis bara morgondagen... *puh*

Det känns att flytten börjar närma sig nu. På gott och ont! :)

måndag, januari 09, 2006

2006

Japp, nu kan man väl säga att 2006 har börjat?
1. jag kommer flytta i vår
2. jag kanske blir arbetslös
3. läkarna hittar fel efter fel....


*några timmar senare*
äsch, nu ska jag inte vara så negativ :)
1. det KOMMER bli härligt att flytta till något som är större än det jag har nu
2. jag kanske inte alls blir arbetslös, kanske får fast jobb istället
3. hellre att de hittar felen nu än senare

Sådärja :)
Nu ska jag äta lite glass. Glass med chokladkross i *mums*