tisdag, januari 23, 2007

Trött så trött *gäsp*

Det blev aldrig någon uppdatering igår kväll. Laddade aldrig över bilderna från kameran ens :( Har bilder liggande som är från veckan innan jul som jag inte har laddat över än. För att inte tala om alla London/jul bilder! :) Får se om jag orkar ta tag i det ikväll. Tyvärr känner jag mig mer död idag än vad jag gjorde igår och dagen har bara börjat.

Det är mysigt att prata i telefon men kanske inte hela natten? ;)

//Maria

måndag, januari 22, 2007

NERK utställning

Sådärja, Ozzy skötte sig och jag har äntligen fått min titelrosett från NERK :) Min och min förresten, den tillhör väl Ozzy egentligen men eftersom han är min så tillhör den mig :) Ska försöka komma ihåg och uppdatera bloggen senare idag med en bild på utställningsburen med tillhörande rosetter. Jajamen, ni läste rätt... det står i plural :) Ozzy blev även nominerad och för det får man en rosett. TACK FÖR DET (rosettgalningsmanin håller i sig). Nu var inte konkurrensen för att bli nominerad så stor (sammanlagt tre katter så han slog ut två för att bli nom), men det är ändå kul när en domare tycker att ens katt är den snyggaste av de tre :)

Annars har det varit rätt så lugnt. Bestämde mig igår för att börja mata småfåglarna igen. Har haft ett uppehåll när det var plusgrader och barmark... Sist jag matade (innan plusgraderna då) så fick jag fylla på med 1 (EN) liter fågelfrö per dag! Det var lite småjobbigt kan jag lova. Helt plötsligt var fågelmatskontot på väg att bli dyrare än kattmatskontot. Fågelmatning är ju mycket för att speciellt Isa tycker det är en perfekt underhållning att sitta i fönstret och kika på småfåglar :)

Nepp, nu är det lunch. Jag är hungrig.

//Maria

torsdag, januari 18, 2007

Sen torsdags kväll

Nu så borde jag sova egentligen, men jag har lite kattklubbsjobb kvar att göra... Jag åkte tillbaka till Skövde i tisdags så jag var hemma strax innan 22:00 och stupade i säng hyfsat omgående. Igår gick jag från jobbet direkt till ett styrelsemöte som avslutades med att vi gick ut och åt (supergod mat!). Efter det var jag och handlade så återigen var jag hemma strax före 22:00 och mer eller mindre stupade i säng. Pratade såklart i telefon först :)
Nu idag gick jag direkt från jobbet till M1 och hämtade upp de akvariefiskar jag skulle få. Jag har fått en massa fisk av henne eftersom hon avvecklade de flesta av sina akvarium. Så nu är det liv och rörelse i akvariumet igen och en total fisksoppa *ler*. Nåja efter M1 så bar det iväg hit för att kasta i sig nånting att äta medans S diskade (tack!). Sen in med nya fiskar i akvariumet och sen var det dags för badning av Ozzy *ler* Man kan INTE åka på utställning om man inte är badad ;) Särskilt inte till Örebro där det kommer vara över 800 katter *puh* Efter Ozzy badet borde jag ha satt igång direkt och kattklubbsjobba, men så blev det inte. Jag fastnade på diverese birmasidor och chattade i dryga timmen istället så nu sitter jag här och klockan börjar närma sig midnatt. Imorgon måste jag börja jobba tidigare än 8:00 eftersom jag HELST vill lämna jobbet 16:00 (alternativt ta en lång lunch). Måste ner på stan och hämta ut resväskan som nu är lagad sen London resan, känner på mig att väskaffären inte vill lagra väskan längre än nödvändigt... Sen börjar min tvätt tid klockan 17:00 och jag ska packa och jag ska handla inför lördagen. Sen vill man ju inte vara uppe alltför länge på lördagskvällen heller. Som det ser ut nu kommer vi åka vid ungefär 05:15 eftersom vi har sagt att vi ska lämna skövde 05:30 och vi ska hämta upp en till och stuva in hennes grejer i bilen oxå.... Jaja, segt kommer det bli :)

hihihi, har förövrigt fått bekräftat att även M1 läser min blogg ;) Undrar om hon håller med mig om vilken tid vi ska åka på lördag. Det får jag reda på imorgon! Förresten jag kommer ringa dig imorgon för jag behöver veta A's jobbnummer.... :)

NU måste jag kattklubbsjobba!

På återseende!

//M2

tisdag, januari 16, 2007

Fortfarande Vimmerby

Ja vad ska man säga... Det som skulle vara ett fredag till söndags besök i Vimmerby blev ett fredag till tisdags besök istället. Tack Per! :) (För er som eventuellt läser och inte förstår... orkanen som drog in över Sverige i Söndags hette Per *ler*). Idag ser det dock ut som om det blir hemfärd under förutsättning att jag kan åka bil till Nässjö! Först imorgon beräknar de att tågen från Mariannelund till Nässjö ska gå normalt. Visst är det lite lockande och stanna kvar, men nej... Har styrelsemöte imorgon kväll plus att vi efter mötet ska ut på Mango och äta och det vill jag inte missa! Ska tydligen ha bra mat har jag hört ;) Sen vill jag träffa Viktoria och förhoppningsvis även bebisen Nova... Kort sagt det är dags och åka....

På torsdag är det Ozzy bad :) Undrar vad han kommer tycka om det... Han är lite smart. Det räcker att man säger ordet bada och tar av sig strumporna eller att S (badhjälpen :) ) går in i badrummet för att byta om, så vet han direkt vad som är på gång och smiter in under soffan eller sängen! Men han är snääääll, bara man lyfter upp honom innan så gör han inget annat än ser lidande ut :) Det kommer gå så bra och han kommer bli så fin :)

Jag har förresten fått bekräftat att han läser visst min dagbok ;)

//Maria

fredag, januari 12, 2007

förvirrad dag?

Tror jag är lite förvirrad idag... Satte på mig tröjan imorse och upptäckte att jag glömt BHn (den är bra och ha!) :) Sen på fikat idag så ställde jag ned min kopp för att hälla i mjölk, sen lämnade jag koppen och gick. Upptäckte inte detta förrän jag satt mig vid bordet och förvirrat tittade mig omkring efter min kopp!

Åker till Vimmerby idag, vågar knappt tänka på vad jag har glömt. Suger i magen, känns som om jag glömt något med katterna men jag kan inte komma på vad!

Jag passar på att bjussa på en gullig kattbild istället för att fundera mer på det :) Katten längst fram till höger är min Ozzy. Man förstår varför min mamma sa "slå inte för hårt i nacken för då trillar ögonen ur". Nej hon menade det inte bildligt så, det var bara för att påvisa att han hade stora och RUNDA ögon. Numera har han breddat sitt ansikte och vuxit i sina ögon. Så de är fortfarande stora men inte klotrunda. :) Inte hemma iallafall ska jag väl säga, han kan fortfarande spärra upp dem så de ser ut som tefat.... vilket han ofta gör på utställning ;)
Utställning ja, 20 januari är det dags för NeRK och jag har med mig Ozzy :) Hoppas han tar sin premiertitel så jag kan sluta jakten efter en titelrosett från NeRK. Lite jobbigt att planera utställningar efter att katten ska ta titel på just en specifik utställning! Så håll tummarna den 20 januari :)
Nu är det snart lunch. Har köpt nån färdig rätt från COOP. Deras röd curry pasta soppa... får se vad den smakar. Starkt förmodligen!! :)
//M

Snart sovdags

Alldeles strax är jag klar med dagens "jag måste fixa"-saker. Känns underbart att veta att man i bästa fall får sova 4½ timmer :) Tur (?) jag ska åka tåg imorgon i drygt tre timmar. Hinner sova lite då om inte annat. Gäller att inte missa stationen där man ska av bara ;) Station förresten... Det sista tåget är mer som en buss. Har numera lite svårt för att kalla vätterntåget för mjölkkannetåg nu när jag åkt ett riktigt mjölkkannetåg *ler* Hur många andra tåg känner ni till som stannar vid en skola? Ok det kanske bara är just den stationen/hållplatsen som heter så, men det är lik fb en skola och inget samhälle!! På det "riktiga" mjölkkannetåget ska man trycka på en stoppknapp annars är det inte säkert att tåget stannar på den station där man ska kliva av! *skratt* Hittintills så har det varit fler än jag som ska av på samma station så hittintills så har inte jag själv behövt trycka. Får se om det blir annorlunda denna gång eftersom jag åker med ett senare tåg.

Nä nu är det sovdags. Ska försöka kliva upp 06:00 imorgon i nån vild förhoppning om att jag inte ska hamna på minustid på jobbet! Får se hur bra det går :)

torsdag, januari 11, 2007

Andra dagen irad?

Nej men titta? Här är jag och skriver igen för andra dagen irad :) Undrar om jag har nån period då jag är lite mer aktiv kanske? Inte berättat jag för nån att jag börjat blogga så smått igen så jag har väl typ inga besökare... men vad gör jag jag skriver bloggen absolut mest för min egen skull.

Utställningsmötet igår var "intressant"... Vill egentligen inte sitta kvar som utställningssekreterare (vet numera att det innebär 3 månader av heltidsjobb inför IC utställningen) men det verkar som om jag ska sitta kvar 1 år och lära upp en ny. Det är iofs vettigt, jag kan förstå det tankesättet. Elakt och sätta nån HELT ny på att vara utställningssekreterare, sen att vi hade så under 2006 är tydligen helt glömt? *ler* Jaja, det är lite trist och veta att man kommer vara låst till Skövde dels pga utställningsarbete och dels pga blivande kattungar på Isa. Kattungar på Isa ÄR trevligt i sig men inte tanken på att inte kunna åka till Vimmerby på tre månader. Börjar fundera på om man inte ska försöka få lite överlapp på utställningsarbetet och Isas kattungar... Jag vet inte... Har funderat lite på när Isa ska paras. Hon blir 2 år i början av april och det finns de som säger att honan inte ska vara äldre än 2 år när hon får sin första kull! Det är redan mer eller mindre kört :) Väntar man tills i mars/april med att para henne så har jag kattungar att vakta i sommar och det vill jag verkligen inte... Tål att funderas på detta :) Får nog ta ett snack med B också! (såklart) :)

//M

onsdag, januari 10, 2007

Jag är inte bäst...

på att skriva inlägg i min blogg, det är jag medveten om.... Frågan är om det är någon som ens läser den numera? Fast det passar nog ganska bra för då kan man skriva lite vad man vill :)

Ja vad har hänt sen sist....
Jag är förtillfället projektanställd åt ett företag i stockholm men sitter i skövde och jobbar. Passar mig perfekt, slipper veckopendla till stockholm :) Februari ut... sen får vi se vad som händer.
Mina singeldagar är slut ;) Nej, jag tror inte han är här och läser, men säker är jag inte... :)

Nej, det blir nog inte så mycket mer skrivet just nu. Ska strax iväg på möte med kattklubben. Spännande :) Kommer nog hem innan midnatt om jag har tur!!

over and out!
//M