fredag, november 30, 2007

Hektiskt

Japp, jag vet vad jag gör den närmaste veckan.... om man säger så....

Idag - efter jobbet gå till granngården och prata om morgondagen, sen till ica maxi hämta paket, posta brev och handla.
Imorgon - 9-14 stå på granngården för kattens dag. Sen jobba
Söndag - jobba och tvätta 12-17. Fixa en hög matlådor
Måndag - jobba 10 timmar sen gå advents/julfika knytis med kompisar :)
Tisdag - jobba 10 timmar
Onsdag - jobba över okänt antal timmar....
torsdag - NORMAL DAG (iallafall som det ser ut nu)
fredag - söndag är förmodligen hos mina föräldrar
*puh*

Nångång ska jag hinna få upp lite julsaker i lägenheten oxå :) Kanske oxå ska tilläga att normalt jobbar jag 8 timmar per dag så de två 10 timmars dagarna är på grund av beordrad övertid. I helgen måste jag jobba 6 timmar totalt så jag antar att det blir 2 på lördagen och sen resten på söndagen.

vet inte om jag vill planera längre fram. Måste (vill) få till ett styrelsemöte oxå innan jul och sen ett i slutet av januari, sen tror jag inte det ska behövas mer. Nåt arbetsmöte kanske för att få iordning utskicket till årsmötet. Förresten så blev det officiellt igår, nästa år kommer jag vara kassör i utställningskommitten. Det är drygt 15 år sen som jag senast läste bokföring!! Men det ordnar sig :)

Vad mer händer... mhmm... många tankar om att "gå vidare" i livet. Vill inte leva som jag gjorde för 5 år sen längre. Kanske dags och köpa en egen NY TV? Kanske dags och byta ut den vita bokhyllan som jag haft sen urminnes tider (dvs jag hade den innan jag flyttade hemifrån). Göra slag i saken och köpa det där billy systemet jag vill ha istället. Jag har två alternativ. Ha billy systemet i sängkammaren där den vita bokhyllan står nu eller flytta på akvariumet och ha billy systemet i vardagsrummet och akvariumet i sängkammaren istället. Båda alternativen är lite tråkiga. Skulle vilja få plats med båda sakerna i vardagsrummet men det går inte. Sååå jag tror akvariumet får stå kvar och billy hyllan bo i sängkammaren. Nu fattas väl mest att få tummen ur... Förresten så hittade jag min vita bokhylla på nån sida liknande "best of blocket" (fast det var inte riktiga best of blocket). De ville ha 50 kr för den och kallade den för barnvänlig eftersom deras barn klättrade i den :) Ska se om jag hittar sidan igen isådana fall blir det ett nytt inlägg med en länk :)

Nu... jobba jobba jobba

Over and out!

måndag, november 26, 2007

Snö

Vart kom snön ifrån? När jag gick hemifrån imorse så var det plusgrader och inte en gnutta snö ute. Nu är det minusgrader, blåser och snöar små hårda snöflingor. Det ser ut som om de är små och hårda iallafall, har inte varit ute sen lunch så jag kan inte riktigt yttra mig i hur det verkligen ligger till. Däremot kan jag säga att jag är helt fel klädd för detta väder! Duffel utan halsduk... Ingen luva på min duffel heller.... Tennisskor... så jag kommer halka fint när jag ska hem om ett antal timmar :)


I lördags var jag på kurs. Kattklubben ordnade kurs i föreningskunskap och jag var inte sen att hänga på. Var lite orolig att det skulle bli segt att sitta i skolbänken mellan 9:00 och 16:00 men det var inga som helst problem. Tappade lite lite koncentration precis innan eftermiddagsfikat bara men det var ganska väntat. Nu brinner man av energi att förändra och förbättra :)

Igår ägnade jag större delen av dagen i soffan. Tittandes på TV. Avslutade med att se Polar expressen och fick upp precis sådär lagom julstämning. Och då menar jag lagom så att jag ser fram emot att göra jul i lägenheten till helgen. Tänker nämligen INTE tjuvstarta med det. Jag har tjuvstartat med julmust och lussebulle, det får räcka :)

Kram och hej!

fredag, november 23, 2007

Humor

Ha ha ha, jag hittade en ny länk. Videon heter Train Runs Through Bangkok Market och det är precis vad som händer också. Men jag kan lova att ni vill se denna :)
http://www.youtube.com/watch?v=xSqNx7vJLDE&NR=1

Humor :)

Fredag! :)

Ja det är fredag idag. Alltid något att vara lycklig för :) Vad händer idag då? Jooo det är frivillig övertid på jobbet, vet inte hur jag ska göra med den än. Jag ska egentligen tvätta ikväll. Det var frivillig övertid igår med, men då la systemet av så jag gick hem. Det är visst frivillig övertid även imorgon, men det funkar inte för imorgon är jag på kurs i föreningskunskap (från 9-16 så det är en heldag), om jag inte klämmer in lite jobb där på kvällen. Har jag inget bättre för mig och det finns jobb kvar så kanske.... Eller NÄ, jag behöver vara lite ledig också! Bestämt mig, ingen övertid imorgon :)

Det är så mycket som händer nu, alltså saker jag ska på, datum jag måste komma ihåg.... Inte en enda sak har jag skrivit upp i kalendern. Är stor risk att jag är dubbelbokad eller glömmer av något. Får ta tag i det där i helgen. Måste ta tag i Akassekorten oxå, så jag skickar in det allra sista... Tycker kanske egentligen inte om att säga det men jaaa, jag har pengar över varje måndag så det har liksom inte varit någon kris den korta period jag gick arbetslös.... Jag börjar förövrigt bli mer och mer inställd på att köpa mig en egen TV och en egen micro. Kanske är dags att sluta slita på brors grejer ;) Han brukar säga att det inte är några problem. Fast en TV vill jag ha av fler anledningar. Förlåt bror men din TV är inte så stor och dessutom så vill jag ha en platt sak :)

Titta vad jag hittade (av nästan en slump) det är en tjej som har lagt ut en video på youtube från när hon tävlar i DM fälttävlan från Bränntomt. Min gamla ridskola, gissa om jag blir sentimental av att se denna!!! http://www.youtube.com/watch?v=-LR4xWax99o&feature=related

Nä nu ska jag jobba vidare :)

Kram och Hej!

torsdag, november 15, 2007

Veckans segaste dag

ja då sitter man här. Det är torsdag och jag är skittrött. Kan bero på att jag lyckades ta mig tidigare till jobbet idag trots att jag inte lyckades med att gå och lägga mig tidigare igår. Det var ju dubbelavsnitt av Grey's Anatomy igår, vilket inte fick missas!

Är ens liv patetiskt eller berikat när man har serier man följer måndag, tisdag, onsdag och fredag...? Så ser min vardag ut just nu iallafall :) Jag kallar det för berikat! Jag håller koll på vilka serier som går i repris och därför "tål" att missas...

I fredags var jag på Gekås i ullared och köpte bland annat en fleecefilt. Jag hade tänkt ha den till mig själv i soffan. Jag kan säga att katterna är galna i den där fleecefilten. Igår låg Isa bredvid mig och sov på filten. Inte har man hjärta att flytta på henne då. Hon brukar ju oftast sova i min troslåda i garderoben. :)

lördag, november 03, 2007

Japp japp

Här sitter jag på natten mellan fredag o lördag och skriver en blogg! Båda är lite otroliga. Jag har blivit gammal händer inte så ofta att jag är vaken så här "sent" samt att det händer ju inte så ofta att jag uppdaterar bloggen.... Men idag tänkte jag lämna efter mig en liten ledtråd.

Jag gjorde en snäll sak idag till en vän som behövde lite uppmuntran. Jag hoppas och TROR att det uppskattades (annars hade jag ju inte gjort det). Sååååå om du är här och läser så tror jag nog du kan lägga ihop ett och annat! kram!!

Annars då... njaaa utställningsarbetet är väl nästan slut.Ska ta tag i det sista imorgon. Nästa år har jag sagt nej till sekretariatet, får se vad det blir då. Jag vet vilken post jag lämnat intresse för sen får vi se om jag får den eller inte. Ja just det ja! Måste ju maila valberedningen och tala om att jag inte sitter kvar som ordförande i styrelsen.... det får oxå höra till morgonsysslan :)

Tror bestämt det är sängdags nu, får bli så

Sov så gott