onsdag, december 31, 2008

Gott Nytt År

På er allihopa som fortfarande läser min blogg trots att den uppdaterats ytterst sällan. :)

För 2009 har jag tänkt att jag ska lägga in lite av mitt pyssel i bloggen. Har ju inte visat något alls än... kommer nog :)

Sen slinker det kanske in ett och annat om mina katter också. Jag håller tummarna stenhårt här att Isa ska ha kattungar i magen. Förhoppningsvis kommer det synas inom en vecka! Så hjälp till och håll tummarna.

Nu ska jag nyårsförbereda lite...

Vill avsluta med ett extra Gott Nytt År åt mina vänner. Ni vet vilka ni är :)

måndag, december 01, 2008

Måndag eftermiddag

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. På fredag fyller morfar hela 80 år. Något speciellt firande blir det inte, han är fortfarande inte medveten om vart han är eller varför han är där han är.

Hade förövrigt en trevlig helg. I lördags var jag och kattkompisar på djurmagasinet och visade upp några av våra katter. Det var faktiskt trevligt. Djurmagasinet bjöd alla på glögg och pepparkakor så några koppar glögg blev det allt. Igår (söndag) var jag över till en kompis, drack julmust, åt hemmagjorda pepparkakor och hemmagjorda lussebullar! :)

Idag sitter jag och jobbet och dricker en massa choklad. Har godissug och jag inbillar mig att chokladen är bättre än att gå till automaten och köpa godis. Jag vill nog egentligen inte veta om jag har rätt :)