fredag, januari 30, 2009

Inget särskilt

Det är FREEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAG idag :)

Vilket betyder att nu väntar två dagar ledigt. Dessutom ska jag på pysselträff imorgon :):):)

Ville inte så mycket annat än att konstatera vad det är för dag idag och vad som händer imorgon! Denna gång ska jag försöka att sortera hårt i mitt pyssel och inte bära med mig så mycket, det blir ju så tungt...

Jag funderar på väskan från Panduro, nån som vet om den är bra?

//M

torsdag, januari 29, 2009

Blogg Candy :)

Titta vilken underbar blogg candy jag snubblade över. Den är rååååååååååååssaaaaaaaa. Rosa är aldrig fel, så denna vill jag ha chansen att vinna.

Vill du också ha chansen att vinna ska du gå hit http://wonderings.blogg.se/2009/january/tavlingsdax-tema-rosa.html



//M

Min första skissbok


Titta! Jag har gjort en skissbok. Tokgillar ugglestämpeln. Tycker den är så söt. Den fick bli inspiration för resten av skissboken. Lite knas blev det vid scanningen (för jag tänkte inte till) så det som ligger längst till vänster är alltså baksidan :)
På lördag är det dags för pysselträff. Jag har hittat en utmaning som gick ut på att man skulle göra monokromatiska kort i regnbågens färger. Nu har inte jag tänkt skicka in något bidrag men jag måste säga att den utmaningen var MYCKET inspirerande!
Nä nu ska jag sätta mig och leta tjusiga skisser :)
//M

tisdag, januari 20, 2009

Bloggaward

Jag har fått en bloggaward, min allra första faktiskt :) Jag har fått den av min goda vän MariaT ni hitter hennes blogg CarpeDiem i menyn till vänster.
Detta är “kriterierna” för denna award! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.Lycka till!

Dessa är de jag väljer att skicka awarden till:
MariaT - För att hon förtjänar att få den tillbaka :)
Anna - För att hon är inspirerande
Henrietta - Ytterligare en inspirationskälla sen har hon katt också :)
Michaela - För att vi har kul på skrapträff :)
Marit - För att hon är lika långsam som mig på scrapträffar ;)
Samara - För alla trevliga umeå träffar
Tettiz - För hennes inspiration och underbara youtube kortmakar videos
Hattifnatt - För hennes underhållande blogg och inspiration
Detta är de jag kom på nu. Jag hoppas ingen känner sig bortglömd. Tanken är att sprida vänskap och inget annat :)
Nu är det hög tid för sängen!
//M

Jag visar ett kort :)

Sådärja, då var det dags att faktiskt visa ett kort jag har gjort :) Det är inget nytt kort, jag gjorde det i somras.... Men jag tror inte jag har visat det. Kanske roligt att göra för jag gillade pillet med att klippa ut blommorna (även om jag kanske sa något annat just då när jag satt och klippte...)


Anyway... enjoy :)


//M

Det är "bara" tisdag idag

Men det känns som... torsdag... Inte fredag för då hade det ju snart varit helg :) Igår när jag kom hem så roade jag mig med att tvätta. Idag ska jag roa mig med att handla. Imorgon ska jag roa mig med att gå till indiska och leta ljuslyktor att hänga i fönstret samt hämta ut en julklapp ;) Jag har fått en avi på roliga saker att hämta ut, förhoppningsvis kommer det en avi till idag eller imorgon (paketet skickades igår). Så då ska jag klämma in hämtning av det också! I love my life *he he* Nånstans däremellan finns en brinnande önskan att uppdatera bloggen med kort jag gjort, energin saknas. Jag ska försöka få ändring på det! :)

Nu snart.. handla+jag=sant (lite 80-tal att skriva så där men jag tycker det är kul)

//M

lördag, januari 10, 2009

Blog Candy hos The voices in my head

Ett till blog candy där jag gärna skulle vilja vinna hittar ni hos http://lim-thevoicesinmyheadlimblog.blogspot.com/2009/01/hanglar-and-whipper-snapper-blog-candy.html
(Another blog candy which I would be sooo happy about can be found here Ett till blog candy där jag gärna skulle vilja vinna hittar ni hos http://lim-thevoicesinmyheadlimblog.blogspot.com/2009/01/hanglar-and-whipper-snapper-blog-candy.html)


Även om ni inte vill vinna blog candyt så besök bloggen. Där finns det snygga saker :)

//Maria

Bloggcandy hos Tiggy's Spot

Om ni vill vinna en stämpel så får ni inte missa bloggcandyt hos Tiggy's Spot :) http://tiggys.blogspot.com/2009/01/2000-beskare-dags-fr-en-bloggcandy.html

lördag, januari 03, 2009

Ewonnes Blog Candy

Ewonne firar 20 000 besök på hennes blogg med att ge bort lite godis :)

Om du vill vara med och vinna så besök hennes blogg http://ewonnes.blogspot.com/2009/01/blog-candy.html