torsdag, september 23, 2010

Har lite att visa

Jag ligger visst lite efter med att visa vad jag har pysslat. Så här kommer ett kort jag gjorde till min bror när han fyllde år. Kortet kanske är lite väl barnsligt för en nybliven 38-åring.... men det fick han stå ut med ;)



Sen har jag hunnit med ett DT alster också. Mer om det hittar ni i Bewed's blogg.

måndag, september 06, 2010

Lite kort att visa

Hej alla

Känner att jag ligger lite efter med kortvisande. Har två kort jag kan visa idag som jag inte visat förrut. Först ut är denna veckans DT uppdrag. Jag har gjort ett kort efter en skiss. Skissen är en tävling denna månad. Man ska inspireras av skissen och får välja själv om man vill göra ett kort, en LO eller att alter. Men ni hittar all info i Bewed's blogg så gå gärna in där och kika. Där hittar ni även all info om materialet till mitt kort.



Mitt nästa kort jag visar är ett sånt där bra att ha kort. Saknar text på framsidan. Kanske läggs det till (nere till höger av kortet) eller så läggs det inte till. Det vet jag nog när jag vet vem som ska få kortet :D Jag har sett så många kort nu där alla gör sååå snygga blomgrupperingar så jag ville testa på att göra en egen.

Närbild på blommorna!


Jag har ytterligare ett kort som ligger här men det vågar jag nog inte visa förren det har nått sin mottagare! Så det får ni vänta lite till på ;)

Nu ska jag fortsätta smånjuta av vädret. Det är inte lika bra som det var igår men det duger helt klart!