fredag, december 24, 2010

Julpåse

Denna påse ingick i en julklapp till en av mina vänner. Jag vet att det är julafton idag, men väljer ändå att inte avslöja vad som är i påsen. Vill ni veta så kan jag avslöja det efter julafton :D Det är första gången jag dekorerat en sådan påse, så resultatet får väl anses godkänt ;)


GOD JUL alla mina läsare :)

torsdag, december 23, 2010

3 julkort för mycket?

Dessa julkort blev i år över! :D Så är det när man bara skapar och egentligen inte räknar efter hur mycket man behöver.... Jag har fler idéer på julkort! Får väl försöka göra om den till grattis kort eller nåt. För just nu är det ganska onödigt att göra fler julkort :) Jag har maskat på första kortet, en kul teknik som man använder för lite ;)


Åh jag bara måste säga...
GOD JUL alla läsare :)

tisdag, december 21, 2010

julkort från julpysselträffen

Kommer ni ihåg julpysselträffen jag var på i söndags? Lite tråkigt att det var årets enda, med tanke på att jag var på flera stycken förra året. Men så är det omständigheterna var annorlunda i år helt enkelt :) Som vanligt är jag ganska långsam i mitt skapande. Plus att jag MÅSTE ju prata lite (läs mycket) med de andra som var på träffen. Det som går diagonalt på första kortet är ett band med guldstjärnor. Jag satt och pillade på bandet läääääänge för jag bara ville få med det på ett kort! Tillslut gick det :D Tack A för tipset att sätta det diagonalt... :)
söndag, december 19, 2010

2 julkort till

Idag visar jag två till av årets julkortsskörd. Dessa två är gjorde efter samma upplägg. Ibland tycker jag det är roligt att göra liknande kort men inte helt identiska. Båda stämplarna kommer från Penny Black. Har embossat båda motiven. Jag vet inte hur det är med er, men jag brukar embossa massor på mina julkort! Ska försöka embossa lite mer genom året, det är barnsligt roligt att se pulvret smälta :D
måndag, december 13, 2010

Ytterligare en hög med julkort

Här kommer tredje och sista inlägget med massvisning av julkort. Jag har fler julkort att visa men dem tänkte jag visa en och en istället ;)lördag, december 11, 2010

En till hög med julkort

Idag bjuder jag på några fler enkla och okommenterade julkort :) Fråga gärna om det är något ni undrar! Jag tror egentligen jag är klar med mina julkort för i år. Men jag har ännu inte varit på något julkortspyssel, så en sådan är inbokad på söndag. Ser fram emot lite mysig stämning, julmusik, pepparkakor och trevligt sällskap :)


torsdag, december 09, 2010

En hög med julkort

Idag visar jag en massa julkort. Känner starkt att jag ligger efter med att uppdatera i bloggen. Det blir så när man skriver inlägg så sällan :) Ser att jag inte skrivit något sen september! Här kommer iallafall 4 ganska enkla julkort. Enkla betyder inte fula eller att jag inte tycker om dem :) Har inte tänkt skriva något till varje kort. Ni får helt enkelt fråga om det är något ni undrar över :)