torsdag, februari 24, 2011

Penny Black kort

Denna gång visar jag ett kort som jag gjort med en Penny Black stämpel. Jo jag har många Penny Black motiv och jag gillar dem alla :) Det är förövrigt samma mönsterpapper som i förra inlägget.


måndag, februari 21, 2011

Once upon a Springtime

Idag är det min tur att blogga i Bewed's blogg. Jag har använt de underbara papperen från Graphic 45. Gå gärna in i Bewed's blogg för att få mer information om kortet.


Förresten ni har väl inte missat tillökningen av DT medlemmar? Det är verkligen spännande, vi har blivit ett stort lokalt gäng. Förutom att vi bloggar i Bewed's blogg så träffas vi även ibland och pysslar tillsammans :)

tisdag, februari 15, 2011

Penny Black

Idag har jag två kort att visa. Stämpelmotiven till båda korten kommer från samma clearstampset från Penny Black. Självklart är det en av mina favoriter eftersom det bara är katter :D

Det första kortet är tänkt som ett födelsedagskort. Jag har gjort det med en mottagare i åtanke ;) Och jag har iallafall tänkt skicka det till födelsedagen!


Det andra kortet är också gjort specifikt till en mottagare! Inuti kortet är det en fick där jag kommer stoppa ned några trisslotter. Det är ett litet "tack för hjälpen så här långt" kort :) Mina föräldrar hjälper mig just nu genom att ha en av mina fertila katter. Tanken är ju att Isa ska paras så då kan hon inte bo ihop med sin son ;) Isa brukar göra en massa hyss och jag brukar säga "tur att hon är söt". Därför tyckte jag att textraden stämde så himla bra!! Det senaste hysset Isa gjorde var när mina föräldrar hade varit och handlat. Matkassarna lämnades på golvet i köket för mamma behövde ringa ett viktigt samtal. Under denna korta stund nosade Isa rätt på REVBENEN *he he he* Hon hade sedan suttit och morrat hela tiden som maten packades upp ;) Så jag säger det... Tur att hon är söt :D


Jag vet sällan hur jag ska avsluta mina blogginlägg ;) Så denna gång slutar jag med att jag önskar er en trevlig scrapstund :)

måndag, februari 07, 2011

Ett manligt kort?

Jo jag har gjort ett kort igen. Denna gång tror jag kortet är tänkt till en man. Skriver tror eftersom kortet måste gå till en man som tycker om lila blommor och inte bryr sig om rosa skjorta :D Men visst finns det både män och killar som inte bryr sig om sådant ;) Jag har använt en för mig ny stämpel från The Greeting Farm. Dessutom fick jag användning för några av de blommor jag samlat på mig :D


På kattfronten är det inte så mycket nytt att berätta. Jag har bytt katt med mina föräldrar så de har Isa och jag har Elvis. Inget löp ännu...

lördag, februari 05, 2011

3 Challenges

I was in the mood for some challenges again. So I quickly found 3 that I wanted to enter :D
The first one is Basic Grey Challenges the BG product I used are 2 different papers from a Bittersweet 6 x 6 paper pack. The second one is Simon Says Stamp Challenge Blog. Lastly the third one is Sketch N Stash Challenge Blog that stamp image has been neglected since I bought it. Its a Hänglar and Stänglar and I think I have only used it once. Oh and the pearls are brand new, bought them from Bewed. :)


I also decorated the inside. The stamped image is an old Penny Black that I borrowed ages ago. Atleast it feels like ages... and this is the first time I used it! Funny how much stuff one have that one never (or seldom) uses ;)


Its saturday evening here and now I will continue to watch Shrek the third (or whatever the movie is called in english).
Have a nice day everybody :)

onsdag, februari 02, 2011

DT uppdrag

Denna vecka bjuder jag på ett Alla Hjärtans dag kort i Bewed's blogg. Gå gärna in och kika för att få mer information.