onsdag, mars 30, 2011

Två nästan likadana kort

Tänkte visa två kort jag gjort. De är nästa likadana. Samma designer på stämplarna. Samma skiss. Samma papper. Samma blommor. Färglagda med samma färger. Ja ni förstår, det mesta är samma helt enkelt. Ibland tycker jag det är roligt att göra två kort samtidigt och göra dem nästan likadana. Denna gång blev det ganska enkla kort. Men jag är inte missnöjd :) Njut njut njut, våren är på väg!! :)

onsdag, mars 23, 2011

Ett romantiskt kort

Detta kort visar jag denna vecka i Bewed's blogg. En stil som kanske inte är min normala, men det är kul att utmana sig själv! Gå gärna in i bloggen om ni vill veta mer om kortet.

måndag, mars 14, 2011

Fönsterkort

Har för första gången testat att göra ett fönsterkort! Har bara inte blivit av tidigare ;) Har också fått användning för vellum med hjärtan på som jag köpte för lääääänge sen när jag var ganska ny på detta med scrapbooking. Det var roligt att göra fönsterkort. Blir nog fler varianter i framtiden :)

Så här ser insidan av kortet ut.



onsdag, mars 09, 2011

Bröllopskort

Denna vecka har jag inspirerat med följande kort i Bewed's blogg. Jag ville göra ett kort i svart och rosa. Det hade fått vara åt det lite rockigare hållet men istället blev det ett sött kort. Inte alls förvånad egentligen :D Gå gärna in i Bewed's blogg för att läsa mer om kortet.