onsdag, april 20, 2011

Igelkottar i Beweds blogg

Idag visar jag tre olika kort i Beweds blogg. Alla stämpelmotiv kommer från Penny Black (såklart) :)




Scrappa lugnt! :)

lördag, april 09, 2011

Magnolia kort

Jag började med ett motiv som jag ville färglägga. I vanliga fall färglägger jag och sen väljer mönsterpapper. Men denna gång ville jag göra det annorlunda. Så jag valde mönsterpapper och färgla efter färgerna som fanns på mönsterpapperet. Det är samma mönsterpapper men framsidan och baksidan. Sen satt jag där med mönsterpapper och ett färglagt motiv. Jag började leta dekorationer som jag ville använda. Blomman i mitten har jag klipp ut från mönsterpapperet. När jag hade alla delar jag ville använda handlade det bara om att få ihop allting på ett snyggt sätt. Det är inte så "bara", det kan vara nog så svårt ibland :) Detta blev iallafall resultatet. Hoppas ni tycker om det :)
Skrappa lugnt :)

onsdag, april 06, 2011

DT påskalster

Denna vecka bjuder jag på en mjölkkartong samt ett tillhörande kort. Gå gärna in i Bewed's blogg för mer information.
Skrappa lugnt :)

måndag, april 04, 2011

Så sött stämpelmotiv

Denna gång har jag gjort ett kort med denna übersöta stämpel från Lili of the Valley! Jag har bara lånat stämpeln men den ligger definitivt med på min önskelista :) Det syns som vanligt dåligt på fotografi men motivet glittrar på bollarna samt vingarna. Det är tänkt att mönsterpapperet ska ser ut som en blomsteräng.
Pyssla lugnt :)

lördag, april 02, 2011

Kattprat

Jag ville bara visa ett kort på Isa. Hon sitter i vårsolen och myser. Ja hon myser även om öronen är lite bakåt på detta kort. Det var svårt att fotografera så fort jag böjde mig ned så kom hon gåendes emot mig :D