onsdag, oktober 26, 2005

ojojoj, mycket har hänt och jag har haft lite tid

Men NU är det iallafall dags för en liten snabb uppdatering om vad som händer i mitt liv!
Förförra helgen var jag i Norge med Ozzy. På lördagen blev han Grand Internationell Champion (GIC) och på söndagen plockade han ett CACE-cert och blev nominerad till panel!! Dessutom fick han en röst i panelen!! Jag trodde inte ens han hade en sula till chans att bli nominerad *ler* ännu mindre att han skulle få en röst i panelen! *ler lite till*

Förra helgen hade BiK (min hemmaklubb) sin tvådagars internationella utställning i Tibro. Denna gång hade jag med mig Isa. På lördagen fick hon Ex1, blev nominerad till panel och blev Best in Show (BIS). Jag trodde inte det var sant *ler ännu lite större* ;) Det är en bra foderkatt det där! Tack Birgit!! :) På söndagen fick hon Ex1 och blev återigen nominerad till panel. Denna gång fick hon dock inga röster, men vad gör det. Jag gick ju fortfarande på små rosa moln sen gårdagen :) Kan även tilläga att det gick mycket bra för Morris. Han var endast där på lördagen och fick Ex1, Bäst i Variant (BIV), samt nominerad till panel! Han fick även ett specialpris av domaren eftersom han var domarens bästa kategori 2 katt den dagen :)

Så, nu ska jag avsluta med orden PÅ LÖRDAG GÖR JAG HÖGSKOLEPROVET, sen kan jag lova alla som läser här att på söndag! då tänker jag knappt kliva upp ur sängen ;) Jag ska iallafall ha en sovmorgon :)

Tjipp och hej

Inga kommentarer: