söndag, januari 15, 2006

diska, diska, diska och diska

Jag tror det är bra om jag har städat färdigt idag. Nångång i nästa vecka kommer ju snälla hyresvärden och inspekterar fina lägenheten. Kanske inte så bra då om de möts av ett diskberg? Usch, jag är nervös!! Tänk om de hittar massor med fel som jag får punga ut med en massa pengar för att fixa! :(
Att de kommer hitta fel, det vet jag redan. Till och med jag kan peka på iallafall två fel, eller vänta... tre fel... *suck* frågan är väl bara vad de kommer säga om det!
1. Min cykels styre har lämnat fula märken på väggen. Plus att färgen har fastnat på gummit på styret och följt med när jag dragit loss. Så det är dels svarta märken efter styrets gummi samt att det är runda hål där det helt fattas färg
2. Min stora matta har lämnar spår efter sig när jag lyfter på den. Där mattan har legat är golvet helt enkelt mörkare.
3. I öppningen till köket. Det är synd och kalla det dörröppning för det finns ingen dörr, det är bara en öppning. Iallafall på kanten på denna öppning fattas det lite vägg! Fråga mig inte var, när eller hur denna bit lossnade för det har jag ingen aning om. Vet bara att det fattas en bit där.
Jaja, så ligger det till. Undrar vad mer för skumma fel de kommer hitta. Kanske kommer de på att akvariumet FÖRMODLIGEN har lämnat fiiiin fiiiina märken i golvet ;) Tycker dock att det är lite lustigt att de ska komma så tidigt men men.
Måste komma ihåg att sätta upp en varningslapp så de inte släpper ut min kära Ozzy Bozzy..... :)

Förövrigt så kommer Isa hem på lördag! Jag saknar min nya prinsessa :) Jag har redan haft en prinsessa så då måste detta bli prinsessan två?

Nä, nu ska jag suga tag i ytterligare en omgång disk.

Klart slut!

Inga kommentarer: