torsdag, september 28, 2006

Det var ju det här med blogg...

Undrar varför jag har blivit så dålig på att skriva i min blogg. Kan inte komma på något annat än att det beror på tidsbrist. Just nu är det EXTREMT mycket och göra, frågan är om jag hinner andas....
Tar emot anmälningarna till BiKs kattutställning som ska vara 14-15 oktober och det mesta arbetet skulle typ ha varit klart i förra veckan!! Tiden bara rinner iväg och jag jobbar som en liten blå, sitter upp till minst 01:00 varje natt och bara kattklubbsjobbar. Lever på smörgås när jag kommer hem (hinner ju inte varken diska eller laga mat). Igår kväll var S hos mig och hon diskade och plockad iordning lite, ni anar inte hur uppskattat sånt är :) Dessutom hjälpte hon till med bekräftelseutskicken! Alla utställare ska ha ett bekräftelsekort där det framgår vilken/vilka dagar de har kommit med, vilka katter samt vilken klass och grupp respektive katt går i. Som ni kanske förstår så blir det en hel del papper... och en hel del frimärken. Köpte 200 frimärken igår upptäckte ganska snart att de kommer ju inte räcka långt! Har idag köpt 100 frimärken till, hoppas det räcker nu. Bekräftelsekorten ska skickas ut senast måndag men eftersom jag är i Norge i helgen på kattutställning så måste jag vara klar senast IMORGON *ler*. Imorgon ska egentligen katalogen gå på tryck, men det blir svårt för jag har inte hunnit numrera alla katter än... Stackars A som sitter och väntar på att få göra klart katalogen. Ikväll blir det med andra ord hektiskt:
Fixa klart bekräftelsekorten
Numera så många katter som möjligt och skicka till A
Betala räkningar (måste måste måste)
Bada Isa (hon måste ju vara fin till Norge, nu ser hon ut som en skivling och så kan vi ju inte ha det).
Ja, det är nog "allt" jag ska försöka hinna med idag. Inser att det kommer gå åt skogen redan nu....

Annars händer det väl inte SÅ mycket just nu. Lever och äter kattutställning känns det som. Börjar känna att det ska bli skönt när det är över, det är dock en hel massa jobb kvar innan det är färdigt.

Nä istället för att tråka ut folk om kattutställningar och hur mycket jobb jag har så ska jag nu fortsätta jobba. Ni vet, mitt vanliga jobb som jag får betalt för ;)

Inga kommentarer: