söndag, september 04, 2005

söndag kväll

Tänkte att det var dags att skriva nånting så jag har en blogg som är mer positiv än den före! Allting är ju dessbättre ljusare nu :) Vad har hänt sen sist då? Jobbar och sliter fortfarande på studentservice, det är en evighetsmaskin! Fast jag tycker det är kul :) Det är kul och träffa människor, även studenter som frågar samma sak om och om igen.... men det är lugnt. Kanske inte just när man får svara på samma fråga för tioende gången, men en stund efter så är allt lugnt igen :)

Valencia har flyttat in här. Det har gått över förväntan mellan henne och Ozzy. Han kan bli lite sur om han inte får som han vill, dvs hon får inte ligga och sova någonstans där han plötsligt vill ligga och sova och hon får inte protestera när han vill tvätta henne på magen eller på rumpan. Han blir sur då och jamar, skriker samt slår lite med tassen :) Fast det var faktiskt en dag här när jag hade sagt åt honom att han skulle ge sig som jag såg vad HON gjorde. Hon bet honom i kinden :) Jaja, oftast så tvättar de på varandra eller busar med varandra. Sover gör de dock inte i hög än, men det kanske kommer :) Världens sötaste är hon iallafall! Jag har dessutom insett hur stor Ozzy är egentligen... Hur länge kan jag kalla honom "min bebis" när han är större än henne? De är mina bebisar båda två :) Jag kanske ska förklara att Smilla hade endast en bebis och den var missbildad (tarmarna var utanför) så jag har Valencia här på foder istället. Det är samma katt som jag tidigare tackat nej till :)
Idag var jag och M ute och plockade svamp i skogen. Det var kul, vi hittade ju faktiskt lite svamp! Det hände bara vid ett tillfälle (?) att jag småskrek "ta bort den, ta bort den, ta bort den" *ler lite* nu pratar vi inte mer om det ;)

1 kommentar:

M sa...

Ha, ha, stor var den ju inte men ändå :)
Sen skrek och viftades det en hel del efter det också ;)
Detta gör vi om snart, eller hur :)
Mvh M