måndag, augusti 15, 2005

inte mina bästa dagar

Man kan nog säga att jag inte har mina bästa dagar just nu

Jag surar över att någon lämnar ena ingången till huset öppet. Det är jätteskönt på nedre plan men kom upp till tredje plan och känn på syrenivån där då TACK. Det står klart och tydligt (på den andra ingången) att om ytterdörren lämnas öppen så finns det inte längre någon ventilation i lägenheterna!! *TJURAR MEGA MYCKET* Jag försöker gömma stenarna som de använder för att spärra dörren öppen.

Jag har ångest över att jag bara har badat en gång i år och det var i Italien. Vad beror det på? Jag vet inte! Annat än att jag inte ville vara i varken Hjo eller Örlen med Ozzy eftersom han inte kommer riktigt överens med andra katter. Jag blir sur och det blir en sur stämning. MEN JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE BADAT MER

Jag fräste lite åt en stackars student idag som egentligen inte hade gjort något fel. Slutade med att jag hjälpte henne trots allt. Fräste och fräste förresten... Hon ringde vid 14-tiden och ville ha hjälp med att hitta bostad. Jag påpekade att vi egentligen har telefontid mellan 15:00 och 16:00. Hon sa att hon bara blivit inkopplad direkt av telefonväxeln och var ovetandes om våra telefontider, så hon fick hjälp och min fräsighet flyttades åt telefonväxeln istället. Jag hänvisade mig resten av dagen :)

Jag påpekade/fräste (kalla det vad du vill) åt min syster idag eftersom hon tydligen hade varit på en jobbintervju i förra veckan och idag provjobbade första dagen. Om jag nu förstått saken rätt. I vilket fall som helst så blev det inget med jobbet. Påpekade/fräste eftersom jag fick reda på det av min mamma!! Jag önskar att jag hade bättre kontakt med min syster så hon kände att hon kunde prata med mig om sådana saker. Tyvärr tycks jag inte ha det. Alltid jag som ringer, hon ringer inte eftersom hon tycker att vi pratar för länge i tfn. Kan jag respektera, men ibland dör man väl inte av att ringa iallafall? Iallafall inte om det händer "stora" saker... Sen finns det ju MSN oxå!!

Jag påpekade för min mamma att hon kunde ha frågat mig om jag ville och handla nu när hon ändå varit i Skövde. Det tänkte hon inte på, sa hon samtidigt som man hörde hur skuldmedveten hon kände sig. Men tro nu inte att skuldmedveten räcker för att hon ska höra av sig nästa gång hon är i Skövde. Nej då... jag är så mjäkig/snäll så jag slätade över det med att säga "det gör inget" *suck*. Handling har tydligen blivit en ångest post hos mig. Fråga mig INTE varför. För två veckor sen gick jag till ICA maxi och handlade utan problem. Senaste helgen var det tillbaka i gamla vanor igen. Det blir helg och jag sitter och glor utan att få tummen ur och göra någonting. Brukar roa mig med att ringa runt och skicka sms och fråga folk "ska du och handla" svaret är i 9,5 fall av 10 "Nej det ska jag inte". Ibland säger jag "hör gärna av dig när du ska och handla" svaret är i 10 fall av 10 "visst det kan jag göra" och sen är det DÖDSTYST och två veckor går förbi. Till och med jag fattar att man handlar oftare än varannan vecka. Om M läser detta så: Vi har redan pratat ut, ta absolut inte åt dig. Om S läser detta så: er brukar jag inte fråga om ni ska och handla, så ta absolut inte åt dig.

Ojojoj, undrar om det är något mer som jag tycker gått fel de senaste dagarna?
Det skulle väl vara att Smilla endast hade en missbildad bebis och jag sitter med en ensam Ozzy. Inget jag tänker anklaga någon för, men det var lite hårt när det hände. Jag får lite dåligt samvete varje dag när jag går till jobbet, och ännu mer dåligt samvete får jag om jag dessutom försvinner på kvällen! Vilket jag gör ibland eftersom jag dessutom har ett liv och leva...

Klockan börjar närma sig midnatt så jag borde egentligen gå och lägga mig så jag orkar med ännu en dag på jobbet imorgon. Min chef har förövrigt lovat att jag får halshugga henne om S kommer och slår mig på fingrarna om jobb i vår eftersom S ska läsa adminsitrativ teknik i höst finns det risk att hon kommer göra det... Men enligt min chef så går iallafall hon mer på erfarenhet än vad man råkar ha läst för kurs. Samtidigt stämmer det som hon sa att om jag skulle söka jobb någon annanstans så skulle kanske inte det scenariot gälla längre. Men jag vill inte läsa en Distanskurs med träffar ett antal lördagar OCH söndagar. Hur kan man kalla en kurs för distans och sen köra träffar? En distanskurs ska väl gå HELT på distans? Jag ska väl kunna läsa en distanskurs vid Luleå Tekniska Universitet om jag så vill, utan att behöva kånka dit för att ens skriva en tenta! Men så funkar det inte, utan för varje distanskurs man är intresserad av måste man noggrant läsa om det är några obligatoriska träffar eller inte ?!?! jag säger bara "OBLIGATORISKA TRÄFFAR" på en distanskurs? Kan inte nog understrykas.... Man kanske inte ska kalla det för en distanskurs om det nu är obligatoriska träffar? De kanske skulle ha kallat administrativ teknik kursen för helgkurs istället? För det stämmer bättre in på sanningen.

Sådärja, jag hittade något mer att spotta galla över! Dags och försöka få ned adrenalin nivån och slappna av nog så jag kan somna. Ozzy fick sig ett fräs nyss oxå när han för sjuttioelvte gången klöste på mitt ben *suck* Det är VERKLIGEN inte mina dagar just nu.

Undrar hur många tår jag har trampat på i detta inlägg?

1 kommentar:

M sa...

Inte mina i alla fall, skönt att det är bättre med dig nu.
Kram M