måndag, september 03, 2007

Ojsan

Det var värst vad tiden rinner iväg snabbt.... Inte mycket uppdaterat blev det under min vistelse i Stockholm heller.... Nåväl nu är jag tillbaka i Skövde igen :)

Stockholm var trevligt. Suuupppeeeeeerr arbetskompisar verkligen!! Och hon jag hyrde av var super hon med :) Trist bara att jag mådde dåligt varje gång jag skulle lämna Skövde och åka till Stockholm. Det kändes helt ok när jag väl var där, men det var som sagt svårt att lämna Skövde. Nu var det väl kanske inte Skövde i sig som var jobbigt att lämna utan det var min lägenhet och allt som hör därtill. Saknaden efter katterna var tex stor :)

Nu pågår jobbet inför våran utställning för fulla muggar. Jag sitter ju som utställningssekreterare även i år och simmar i jobb... även i år. Undrar hur jag hann förra året när jag samtidigt jobbade? Usch, vågar knappt skriva så men sanningen är att jag avsätter faktiskt tid för att söka jobb oxå, så det så :)

Nä nu ser jag att de väldigt mörka molnen börjar samla sig över billingeberget och jag har en förhoppning om att kunna klippa mitt gräs idag, så det är nog dags att ge sig ut!

Får se när nästa uppdatering kommer, one can only guess but never now for sure ;)

Tjipp och hej!

Inga kommentarer: